Contact.web

Τι προσφέρουμε.


Στην Contact.web παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία διαδικτυακής προβολής της επιχείρησής σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με αξιοπιστία, ασφάλεια, ταχύτητα και κυρίως την εμπειρία, σας εγγυόμαστε πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που περιμένατε!
Από το σχεδιασμό μιας διαφήμισης μέχρι και την δημιουργία ενός e-shop ή εταιρικής ιστοσελίδας και την βελτιστοποίησή τους για υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, η Contact.web σας εγγυάται πως οι πωλήσεις και η δημοτικότητα της επιχείρησής σας θα αυξηθούν κατακόρυφα!

Κατασκευή ιστοσελίδων.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που λέει κάποιος στο άκουσμα μιας εταιρείας ή φίρμας;
«Θα το googlαρω για να μάθω περισσότερα»
Η παρουσία της εταιρείας σας στο διαδίκτυο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που μπορείτε να έχετε στην κατοχή σας έτσι ώστε να πετύχετε τη μέγιστη αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Για αυτό το λόγο αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε την εταιρική σας παρουσίαση με τα πιο ισχυρά και ασφαλή εργαλεία που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και γρηγορότερη περιήγηση στην ιστοσελίδα σας για τον κάθε χρήστη.

Δημιουργία ηλ. καταστήματος (e-commerce).

Τα online καταστήματα αγορών (E-shop) τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στην παγκόσμια αγορά με έσοδα που φτάνουν μερικά δις. ευρώ. Δημιουργώντας λοιπόν, το online κατάστημα προϊόντων σας αποκτάτε και εσείς ένα μεγάλο μερίδιο από αυτά τα έσοδα για τον πολύ απλό λόγο ότι δίνετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στα προϊόντα τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται και από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν.
Αναλαμβάνουμε λοιπόν εμείς να φέρουμε εις πέρας αυτήν την αποστολή, εδραιώνοντας το κατάστημά σας στο διαδίκτυο, δίνοντας στο κάθε υποψήφιο πελάτη σας την δυνατότητα αγοράς του προϊόντος σας με ελάχιστα «κλικ» και με τους ασφαλέστερους και πιο διαδεδομένους τρόπους πληρωμής (πιστωτικές κάρτες, paypal κλπ.).
Σας προσφέρουμε επίσης και μια ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση 60 λεπτών της λειτουργίας του καταστήματός σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επεξεργάζεστε μόνοι σας τα προϊόντα, τις παραγγελίες σας και πολλούς ακόμη τομείς της σελίδας σας.

Δημιουργία ηλ. καταστήματος B2B.

Πέραν βέβαια της εξυπηρέτησης πελατών λιανικής, υπάρχουν και οι πελάτες χονδρικής. Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε την δημιουργία του on-line καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών χονδρικής της εταιρείας σας.
Το παραμετροποιούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ορατό σε οποιοδήποτε χρήστη, παρά μόνο στους επαληθευμένους από εσάς χρήστες - πελάτες σας.
Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας ταιριάζει!

Σχεδιασμός λογοτύπου.

Το λογότυπο είναι το "Α" και το "Ω" της επιχείρησης ή του brand σας. Είναι το βασικό μέσο που έχετε με την επικοινωνία με τους πελάτες σας και το χαρακτηριστικό που θα πρέπει να παραμένει στο μυαλό του κάθε χρήστη ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλων λογοτύπων.
Ελατε να δημιουργήσουμε μαζί το επόμενο λογότυπο που θα χαρακτηρίσει την επιχείρησή σας και θα είναι προσαρμοσμένο για κάθε είδους μέσο που επιθυμείτε να το αποτυπώσετε!

Social media advertising.

Facebook: 2.5 δις χρήστες/μήνα
Instagram: ~1 δις χρήστες/μήνα
Pinterest: 500 εκ. χρήστες/μήνα
Μ.Ο. χρήσης social: ~ 2 ώρες/ημέρα
Αυτά είναι μερικά από τα μέχρι σήμερα στοιχεία των εγγεγραμμένων χρηστών στα κυριότερα κοινωνικά δίκτυα. Χωρίς να αναφέρουμε τα μερικά δις. των ενεργών χρηστών στο κάθε ένα από αυτά καθημερινά! Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτείτε αυτό το κοινό υπέρ σας διαφημίζοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με μεγαλύτερη επιτυχία;
Σχεδιάζουμε και προωθούμε για εσάς, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, τις διαφημιστικές προωθήσεις στα κοινωνικά δίκτυα με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

E-mail marketing.

Όποιος πιστεύει ότι το email marketing είναι μια ξεπερασμένη τεχνική διαφήμισης τότε θα πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Σύμφωνα με μετρήσεις διαφόρων εταιρειών στατιστικών, το email παράγει έως και 10 φορές! περισσότερες πωλήσεις απ’ ότι τα κυριότερα κοινωνικά δίκτυα μαζί. Υπολογίζεται δε, ότι κάθε μέρα, περισσότερα από 200 δις. email αποστέλνονται και ότι κάθε 1€ που ξοδεύεται στο e-mail marketing αποφέρει περίπου 43€. Σε οποιοδήποτε λοιπόν σημείο και αν βρίσκεστε επιχειρηματικά, μην χάνετε χρόνο και ξεκινήσετε σήμερα κιόλας να εκμεταλλεύεστε την δυνατότητα αυτή που σας προσφέρουμε, κρατώντας συνεχώς επαφή με τον κάθε σας πελάτη!

SEO Optimization.

Δίνουμε τεράστια σημασία στην βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας όσων αφορά το SEO.
SEO
 (Search Engine Optimization) λοιπόν, ή αλλιώς Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης, είναι η σημαντικότερη διαδικασία που ακολουθούμε για την ανάδειξη της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο. Με απλά λόγια είναι οι διαδικασίες οι οποίες ακολουθούνται στη δομή της ιστοσελίδας έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό φιλικότερες και προσπελάσιμες από τις μηχανές αναζήτησης. Με την χρήση των κατάλληλων «λέξεων-κλειδιών» εντός του κώδικα της σελίδας σας, πετυχαίνουμε την ένταξή της στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Full responsive ιστοσελίδες.

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερες επιχειρήσεις μετατρέπουν τις σελίδες σου σε mobile-friendly. Και λέγοντας «mobile» εννοούμε κάθε είδους φορητής συσκευής που υπάρχει (Κινητά, tablet κ.ά.). Σύμφωνα με στατιστικά οι κινητές συσκευές κερδίζουν έδαφος έναντι των υπολογιστών και το κενό αυτό αυξάνεται ραγδαία. Αυτή φυσικά είναι και μία από τις κυριότερες προϋποθέσεις μιας σελίδας προκειμένου να «ανεβεί» στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου. Βασικότερο στοιχείο λοιπόν, κάθε ιστοσελίδας ή e-shop που δημιουργούμε είναι η λειτουργικότητα και κυρίως η ευχρηστία σε κάθε συσκευή και με κύριο σκοπό την εύκολη πλοήγηση των χρηστών – πελατών σας.

Διαχείριση social media.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και βελτιστοποίηση της σελίδας της επιχείρησής σας στα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα με σκοπό την έναρξη της συγκέντρωσης κοινού και την ενημέρωση αυτών με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Δημιουργούμε ένα πλάνο συνεχούς δημοσίευσης εικόνων ούτως ώστε να είστε συνεχώς στην "πρώτη γραμμή".

Google AdWords.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η διαφημιστική σας παρουσία και στα Google αποτελέσματα. Η Google, ως ένα από τα μεγαλύτερα μέσα προώθησης αυτή τη στιγμή στην on-line κοινότητα θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιντερνετικής σας παρουσίας! Αναλαμβάνουμε λοιπόν, με επιτυχία τις on-line διαφημιστικές καμπάνιες προώθησης της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα της Google (Google AdWords).

Πιστοποιητικά SSL.

Ασφάλεια, ασφάλεια και πάλι ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Σημαντικός παράγοντας δημιουργίας μιας ιστοσελίδας (και κυρίως e-shop) και κάτι το οποίο αγνοούν οι περισσότεροι, είναι η ύπαρξη πιστοποιητικού SSL. Ποιος θα ήθελε να διαρρεύσουν τα στοιχεία που εισάγει σε μια ιστοσελίδα (στοιχεία πιστωτικών καρτών, τραπεζικά στοιχεία, κωδικοί κλπ.) σε τρίτους; Κανένας! Γι’ αυτόν τον λόγο κι εμείς στην Contact.web παρέχουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης ενός πιστοποιητικού SSL στην σελίδα σας προσφέροντας στους πελάτες σας την υψηλότερη ασφάλεια συναλλαγών στην ιστοσελίδα σας.

Ανακατασκευή ιστοσελίδων.

Πέραν βέβαια της δημιουργίας μιας ιστοσελίδας από το  “μηδέν”, σας παρέχουμε την δυνατότητα να πάρουμε το ήδη υπάρχον site σας και να το ανακατασκευάσουμε κάνοντάς το πιο ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΤΑΧΥΤΕΡΟ και φυσικά πιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ. Αναλαμβάνουμε δε και τον επανασχεδιασμό των λογοτύπων, την καλύτερη διαμόρφωση των εικόνων και των banner καθώς και την επεξεργασία του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας κάνοντάς την έτσι γρηγορότερη στην φόρτωσή της από τους φυλλομετρητές (browsers).

Σύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών.

Το σημαντικότερο βήμα που κάνει ο δυνητικός πελάτης σας πριν την πραγματοποίηση κάποιας αγοράς, είναι φυσικά η σύγκριση τιμών του προϊόντος που επιθυμεί να αγοράσει. Σήμερα υπάρχουν πληθώρα ιστοσελίδων σύγκρισης τιμών (π.χ.: BestPrice, Skroutz κ.λπ) τα οποία μετρούν εκατομμύρια χρηστών και "κλικ" κάθε μέρα που με τη σωστή στρατηγική τιμών μπορούν να μεταφραστούν σε έναν μεγάλο αριθμό πωλήσεων για το κατάστημά σας, αλλά και σε μια σταθερή ροή πελατών.
Αναλαμβάνουμε λοιπόν τη διασύνδεση του καταστήματός σας με τις κυριότερες μηχανές σύγκρισης τιμών ή όποια άλλη μηχανή αναζήτησης επιθυμείτε (εφόσον η εκάστοτε μηχανή αναζήτησης προσφέρει αυτή τη λειτουργία) και την κατάλληλη παραμετροποίηση του περιεχομένου (φωτογραφίες, προϊόντα κ.λπ) με σκοπό την ομαλή αλληλολειτουργία αυτών.

Συντήρηση περιεχομένου.

Εταιρικής ιστοσελίδας
Από 29/μήνα*
 • Εμπλουτισμός περιεχομένου
 • Επεξεργασία προσωπικού
 • Προσθήκη νέων δραστηριοτήτων
 • Προσθήκη νέων υποκαταστημάτων
 • Αλλαγή φωτογραφιών
 • Επεξεργασία κειμένων
Ηλ. καταστήματος
Από 49€/μήνα*
 • Εμπλουτισμός περιεχομένου
 • Επεξεργασία προϊόντων
 • Αλλαγές στον κατάλογο προϊόντων σας
 • Προσθήκη προσφορών
 • Προσθήκη νέων υποκαταστημάτων
 • Αλλαγή φωτογραφιών
 • Επεξεργασία κειμένων
*Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον όγκο των ζητούμενων αλλαγών καθώς και από τον χρόνο παράδοσης της εργασίας.
Contact.web